מסעדה חדשה ותפריט קיצי חדש

מסעדת בראסרי איטלקית בר איטליה נפתחה בנתניה מול הים בסמוך למלון ווסט לגון. מסעדת הבשרים המעושנים הארווי'ס הירושלמית מוסיפה מנות קיץ צמחוניות ובשריות לתפריט

בר איטליה חדש בנתניה

מסעדת בראסרי איטלקית בר איטליה נפתחה בנתניה, בבעלות המסעדן הוותיק, שימי שוורץ והשף שחר ברנע. שהם גם בעלי מסעדת פומו האיטלקית ברמת החייל. המסעדה ממוקמת בנתניה מול הים בסמוך למלון ווסט לגון. היא עוצבה על ידי ירון טל ומתאימה להרכבים שונים. בחלל המרכזי הוצב בר אלכוהול המתאים לצעירים, יש פינות שקטות לזוגות, שולחנות אבירים מעץ שמתאימים לארוחה משפחתית או קבוצת חברים. המקום מעוצב בלוק מודרני עם הרבה אלמנטים של שיש ועץ, קירות מעוטרים, כורסאות וכיסאות אקלקטיים וגופי תאורה מעוצבים. עמדת הפיציולו מוגבהת על במה המדומה לעמדת דיג'י ונותנת תחושה של הופעה תמידית, טאבון פתוח אשר מפיץ ניחוחות של מאפים מעוררי תיאבון לכל עבר ומחבר את הסועדים למטבח.

 

סביצה דג ים "בר איטליה"    צילום: אנטולי מיכאלו

 

בין המנות: פיצות מהטאבון 71 שקל ; לה מארה דג ים ברוטב חריימה  73 שקל ; מגוון פסטות,  פומודוריני ג'אלי 64 שקל; ניוקי די קסטניה 78 שקל; רוטלו גלילי פסטה ממולאים בדלעת ערמונים 79 שקל ; המבורגר לחם בריוש 84 שקל ; פילה סלמון ירקות ירוקים בשמן זית ולימון 92 שקל.

מתי: ראשון-שבת, 12:00 עד אחרון הלקוחות

לפרטים: 09-7421113

 

 פונגי בבר איטליה   צילום: אנטולי מיכאלו

 

מסעדת הארווי'ס הירושלמית עם תפריט קיצי

השף חיים (הרווי) סנדלר מרענן לקראת הקיץ את תפריט מסעדת HARVEY'S הירושלמית שמבוסס ברובו על מעשנות עץ. התפריט כולל מגוון מנות חדשות בשריות וצמחוניות. המסעדה, שנפתחה לפני כשנתיים מציעה מבחר של בשרים מעושנים בעץ בעישון איטי, בסגנון ברביקיו אמריקאי.

 

 

 

מנות פתיחה מיוחדות ביניהן מגדל חציל בלאדי, טאקוס צלעות, טקסס ברביקיו נאצ'וס, מגוון סלטים, פופקורן צ'יקן ונוספים. החידוש האחרון במנות העיקריות בתפריט: סינטה 4 שעות בעישון עץ היקורי, חזה עוף מעושן והמבורגר של ג'ו ג'ו לצד פלטות בשרים מעושנים בין 12 ל-18 שעות בהרכבה אישית, מבחר סנדויצ'ים עם בשרים שונים, שורט ריבס, ספר ריבס כבש, שאטו בריאן, מדליוני פילה בקר וסטייק אנטריקוט. המסעדה כשרה למהדרין.

 מתי: ראשון-חמישי, 23:0-12:00, מוצאי שבת מצאת השבת עד 23:00

לפרטים:  02-6246444