באבל בתל אביב
bubble

BUBBLE או בעברית לחמנייה מלאת אוויר (נסגר)

מאת: רונית סבירסקי

 

 

ההמלצה הראשונית לנסות  ב"באבל" את ה"אגס בנדיקט" התקבלה בהתלהבות. נעצתי את שיני בלחמנייה העסיסית ופרצי ביצה וקרם ההולנדייז נטפו על המגש. ביקשתי הרבה מפיות והמשכתי לאכול ולנגב. בעוד אני מסיימת להסתיר את הטפטופים האחרונים נכנס ל"באבל" לקוח צעיר שכבר מכיר את

המבחר וביקש אגס בנדיקט כפול. למרות  שלא פגשתי אותו מימי הייתי חייבת להבין איך הוא אוכל את זה. חיוך של ותיק בעניינים נמתח על שפתיו ובארשת של מומחיות הוא אמר לי קודם כל מוצצים קצת ואחר כך נוגסים. כבר התאהבתי במקום.

 

איך ממציאים לחמנייה חדשה? 

כדי להבין איך צומחת לפתע לחמנייה חדשה בעיר ואפשר בהחלט לרשום עליה פטנט נחזור שנה אחורנית. איתי בן ארי, שהקים כמה מוסדות קולינריים בעברו וחי את חיי הלילה של תל אביב, חשב לתומו איך זה שאין בשום מקום לחמנייה איכותית שמנמנה ועסיסית עם ביצה בפנים? מאותו רגע החל לערוך ניסיונות בעזרת שני יועצים קולינריים לפתח לחמנייה שעוד לא המציאו עד היום. הוא הצליח והיא נראית כמו פנקייק שמנמן משהו בין מאפינס אנגלי ללחמנייה גדולה שנאפית במקום.

 

מלא לי לחמנייה

השלב הבא היה למלא את ההמצאה החדשה בתוכן שיווקי עסיסי. כך נולד תפריט לחמנייתי עשיר שכולל

שפע של מילויים ואפילו פתוח לגחמות הסועדים. אתם יכולים למלא לכם את הלחמנייה בכל גרסה שאתם חושקים בה: יש באבל ירקות קלויים, באבל עין, באבל מקושקשת, באבל חביתה, באבל בריאות, באבל חזה עוף, באבל אנטריקוט, באבל בורגר ובאבל בנדיקט. לכך הוסיפו גם כמה סוגי סלטים.

מחירי הבאבל נעים בין 26-18 שקלים ואם לוקחים ארוחה עם שתייה וצ'יפס המחירים בין 38-34 שקלים.

 

אם חשבתם שחסר לכם משהו לקינוח אל תדאגו יש באבל מתוק (12 שקלים) עם ריבת חלב, נוטלה, ריבת תות ומכונת הקפה תספק לכם אספרסו, לאטה או הפוך. פתוח מ-04:00-11:00

 

הרצל 12 פינת לילנבלום טל. 03-5106136