פיקולו, קונו ומקסימו של גלידה

 

אבנר סגל וחברתו נעמה מאיר אוהבים גלידות. הם למדו את השיטה והחליטו ליישם אותה עד הפרט האחרון ולאחר מכן פתחו את גלידריית CONO. הם מייצרים גלידה ללא תחליפים, תמציות וללא תוספת צבעי מאכל רק על בסיס חומרי גלם טבעיים. היום הם כבר מכינים בשיטה הזו 96 טעמים שחלקם דל קלוריות ומספר טעמים הותאמו לבעלי רגישות לחלב ולסוכרתיים.

 

גלידת סחלב וטקילה סאנרייז

בדומה לענפים נוספים בתחום המזון, כשעובדים עם חומרי גלם טריים התוצאה ניכרת בטעם שלא לדבר על הערך המוסף הבריאותי. בין הטעמים הפופולאריים: שוקולד בראוניס, בננה פקאן ותמר, סחלב, עוגת גבינה, פסיפלורה, מנגו ופיסטוק. יש גם סורבה טקילה סאנרייז, שוקולד וויסקי וקאמפרי אשכוליות. את התות הם קונים מבית חנניה, לימון ותפוז הם סוחטים בעצמם, פיסטוק וטחינה מניצת הדובדבן ומשתמשים בחלב במקום שמנת כדי להפחית את הערך הקלורי. במקום צבעי מאכל הם משתמשים בגזר וסלק.

 

גלידת חרוסת לפסח

לקראת פסח הם מכינים גלידת מצה עם שוקולד השחר, גלידת חרוסת ולאלה שאוהבים להתנסות בטעמים מיוחדים שיקפצו ללקק חזרת עם שוקולד. עוד יתרון שנרשם ל-CONO היא תעודת הכשרות.

 

בגדלים הם יצרו  מושגים חדשים: פיקולו – 10 שקל, קונו 15 שקל, מקסימו 23 שקל. תאתגרו את המוכר להכניס לכם מקסימום טעמים בגביע אחד ותראו שהם מוכנים למשימה.

לקחת הביתה: קילו 63 שקל, קילו וחצי 81 שקל

 

תל אביב – רחוב בוגרשוב 9 פינת בן יהודה. טלפון 03-5465714. שעות פתיחה : 12:00-24:00, זיכרון יעקב- המייסדים 16. טלפון- 04-6290249. שעות פתיחה:  11:00-22:00, אור עקיבא- קניון אורות.רחוב הנשיא 1 טלפון -052-3773138. שעות פתיחה: 9:00-22:00