מסע מצולם באוזבקיסטן בעקבות המטבח האוזבקי, המטעמים המקומיים ומסעדות האוכל המסורתי

 

אוש-פלוב בגרסה בוכרה     צילום: Ronit Svirsky

 וזו רק ההתחלה     צילום: Ronit Svirsky

 

מרק מסורתי במסעדת שף      צילום: Ronit Svirsky

 סאמסה - כיסוני בצק פריך ממולאים בבשר    צילום: Ronit Svirsky

אוש, אוש, אוש-פלוב    צילום: Ronit Svirsky

אופים לחם בטאבון   צילום: Ronit Svirsky

השמנת של הלחם - פטאיר      צילום: Ronit Svirsky

 ממתקים אוזבקים    צילום: Ronit Svirsky

אוש-פלוב מתבשל בטאבון ענק בטשקנט    צילום: רונית סבירסקי

מגש טעימות במסעדת SalSal   צילום: Ronit Svirsky

 

דג פורל ברוטב לימון במסעדת קרוואן    צילום: Ronit Svirsky


מנות פתיחה במסעדת חורזאם ארט    צילום: Ronit Svirsky

 

דגים מעושנים כמנת פתיחה במסעדת "אואזיס גרדן"   צילום: רונית סבירסקי

כדורי אורז מטוגנים במסעדת לאבי-האוז    צילום: Ronit Svirsky 

ממדרסה למלון אוריינט סטאר    צילום: רונית סבירסקי

מלון לאבי-האוז ברובע היהודי    צילום: רונית סבירסקי

חיווה - עיר מהאגדות - הפרק הראשון במסע על דרך המשי באוזבקיסטן

בוכרה היפה והנסתרת - שטיחי משי והאושפלו הטעים בעולם - הפרק השני במסע על דרך המשי באוזבקיסטן

סמרקנד - סוף העולם מזרחה - הפרק השלישי במסע על דרך המשי באוזבקיסטן

סמרקנד - עיר של לחם וחמאה - הפרק הרביעי במסע על דרך המשי באוזבקיסטן

טשקנט - שווקים ססגוניים, גרפיטי ותחנות מטרו מעוצבות - הפרק החמישי במסע על דרך המשי באוזבקיסטן 

אוזבקיסטן - המטעמים המקומיים, המסעדות, המלונות ומידע מועיל למטייל