צלם: רונית סבירסקי
מסעדת הגנס 1
צלם: רונית סבירסקי
מסעדת הגנס 2
צלם: רונית סבירסקי
מסעדת הגנס 3
צלם: רונית סבירסקי
מסעדת הגנס 4
צלם: רונית סבירסקי
מסעדת הגנס 5
צלם: רונית סבירסקי
מסעדת הגנס רמת השרון

מסעדת הגנס ביסטרו שף (נסגרה)

מאת: רונית סבירסקי

 

שף חדש חובש את הכובע במסעדת "הגנס ביסטרו שף" שממוקמת על הקו התפר בין צפון תל-אביב לרמת השרון. נתן בוריק, הביא איתו ניסיון שצבר במסעדות איטלקיות, הוסיף את המיטב שהכיר מהמטבח הצרפתי, יצק עוד כמה נגיעות מהקולינריה היפאנית והרכיב תפריט חדש. בין הסביצ'ה של דג ים ופטה כבד תוכלו למצוא תפריט סושי רחב, שרימפס בטמפורה או בחלב קוקוס.

 

הגנס היא מסעדה שעוצבה באווירה רומנטית. חדר פרטי טוסקני עם נברשת קריסטל ומראות, פטיו שופע ירק ושירותים עם כיורים צפים, טפטים פרחוניים עדינים וסלסילות קש. בתפריט ניתן למצוא גם מנות צמחוניות של ריזוטו פטריות, ניוקי ופסטה (68-48 ¤), בעיקריות: קוקי סאן ז'אק עם ניוקי בחמאה וכמהין שחורות, קדרת פירות ים ביין לבן, פילה דניס צרוב על ריזוטו פטריות, סינטה צלויה עם פירה ובצל מקורמל ופילה עגל על מצע פירה כמנין שחורות ושעועית חלוטה (125-77 ¤). בקינוחים: קרם ברולה תפוז בזיליקום, קציפת בננה במעטפת שוקולד מריר ופקאן וסופלה שוקולד עם פירות יער וגלידת וניל (34-32 ¤).

 

השבוע מרחיבה "הגנס" את שעות פעילותה ותהיה פתוחה 24 שעות ביממה עם תפריט לילי מיוחד: "הגנס נייט לייף 7/24". התפריט כולל את המנות המובילות מהתפריט היומי ולצידן פסטות, פיצות, סלטים ומנות שהותאמו במיוחד לבליינים, לוורקוהוליקים ולעובדי משמרות. בין המנות: נקניקיות  hand made ממבחר בשרים לצד צ'יפס או פירה דיז'ון (25/45שקל),  פיצה טרטופו  בתוספת פטריות כמהין, פטריות שמפיניון, שום ופרמז'ן (36 שקל)  וסביצ'ה דג ים  עם מרינדת יוזו, עגבניות וכוסברה (37 שקל). התפריט מוצע החל משעה 22:00 ועד שעה 7:00. אורחי הלילה יוכלו ליהנות גם ממוזיקה שינגן די-ג'יי מקצועי ומהופעות חיות של הרכבים מוזיקליים שיתארחו במקום מפעם לפעם. דיל נוסף בשעות הלילה: על כל הזמנת משקה אלכוהולי  יינתן משקה נוסף חינם.

משה סנה 199 (בין תחנת דלק פז לכפר הירוק), רמת השרון. טל. 03-6447575