רשת קראון פלזה תכתיר שלוש מנות מנצחות בתחרות "אליפות השפים"

אליפות השפים 

רשת מלונות קראון פלאזה ויוניליוור פודסולושיינס ישראל יוצאות בשיתוף פעולה תחת הכותרת תחרות "אליפות השפים", ביום ראשון, 30 באוקטובר. התחרות תערך במלון קראון פלזה תל אביב ומטרתה להכתיר את 3 המנות המנצחות שלאחר מכן ישולבו בתפריטי מסעדות הגורמה הכשרות של מלונות הרשת: גספאצ'ו, קונפי ופאסיפיק, הקומה ה-11 ומסעדת סטאו ביסטרו.

 

6 צוותים, שיכינו 3 מנות יחד בזמן אמת

 

בתחרות ישתתפו 6 צוותים ממלונות קראון פלזה סיטי סנטר, קראון פלזה ת"א על הים, קראון פלזה חיפה והולידי אין אשקלון, קראון פלזה ירושלים, קראון פלזה ים המלח וקראון פלזה אילת. כל צוות יכלול את שף המלון ו-3 אנשי צוות ועליו יהיה להכין בזמן אמת 3 מנות: מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח. חבר השופטים יעניק ניקוד לצוותים לאורך כל שלבי הכנת המנות.

 

את התחרות ינחה רון קופמן, וצוות השופטים יכלול את רון יריב, מנכ"ל רשת מלונות קראון פלזה, חיים אלקובי, מנכ"ל קראון פלזה ירושלים, ניר אילני מנכ"ל יוניליוור ודמויות ידועות מתחום הקולינריה כמו: תמי סירקיס מחלוצות הספרות הקולינרית בישראל, פסקל פרץ רובין שפית ועיתונאית בתחום המזון, אינה  הזוכה במקום הראשון ואלקנה ביטון הזוכה במקום השני של תכנית הריאלטי "מאסטר שף".

 

האורחים שייקחו חלק באירוע, יהיו שותפים אף הם לתהליך הבחירה ויזכו לטעום את שלושת המנות של כל אחד מששת הצוותים. כאשר עם סיום הטעימות יקבעו שלוש המנות המנצחות בתחרות.  

 

מסעדת גורמה כשרה "גספאצ'ו"  

 

לדברי חיים אלקובי, מנכ"ל קראון פלזה ירושלים, מטרת התחרות היא לאפשר לצוות השופטים ולקהל המשתתף את המתכונים האהובים ביותר מתוך כוונה לשלב את המנות הנבחרות בתפריטי מסעדות הגורמה הכשרות של מלונות הרשת. בנוסף, קראון פלזה בהיותה רשת בינלאומית מטמיעה כל הזמן חידושים קולינריים המתבססים על רזי המטבח הבינלאומי המיושם במלונות הרשת בכל העולם".

 

תחרות אליפות השפים, יום ראשון 30 באוקטובר, 16:00. מלון קראון פלזה, הירקון 141, תל אביב